Over Loes

Edelstenen en mineralen kunnen je helpen bij verdriet, angst, gezondheid en ga zo maar door. Zelf ben ik moeder van een overgevoelig zoontje en ik ben hoog gevoelig. Stenen vinden mij of ik vind de steen. Het is een kwestie van voelen om ze vervolgens neer te zetten in je huis of ze te dragen. De stenen die mijn zoontje uitzoekt legt hij altijd op zijn bureautje of hij stopt ze in zijn broekzak. Stenen voelen enorm prettig aan en ieder persoon haalt zijn of haar kracht uit stenen. Waar mijn zoontje erg blij mee is, is het himalaya zoutlampje. Het geeft een mooie warme gloed in zijn slaapkamer en werkt zuiverend, ik heb er ook een mooie maan variant van. Hij slaapt er heerlijk bij. In de woonkamer is de Seleniet toren lamp erg fijn om aan te hebben. Je voelt de zuiverheid van deze steen.

Ik ben Loes en de stenen die ik verkoop zijn met zorg en liefde bij elkaar uitgezocht. Al van jongs af ben ik in het bezit van stenen die fijn en prettig aan voelen.  Zo is de liefde voor stenen ontstaan en hebben geleid tot nu, het hebben van een webwinkel, Gems by Loes, met mooie producten. 

Deze stenen zijn een toevoeging voor in jouw huis. De happy home of de gouden driehoek zijn er speciaal om bij elkaar op een fijne plek neer te leggen waar ze hun werk kunnen doen.  Ook hebben we mooie stenen die een goede werking hebben op kinderen. De stenen die wij voor ons kindje gebruiken en die hij zelf erg prettig vindt verkopen we dan ook. 

Met ons gezin en onze 2 hondjes maken we vaak wandeling door het bos of op het strand. Altijd vinden we wel een paar mooie stenen, uiteraard nemen we die mee naar huis. De natuur vinden wij erg prettig om op te zoeken en daar vinden we veel schatten die vaak thuis op het bureautje van mijn zoontje een plekje krijgen en die we geregeld nog even bekijken.

Zoek je iets anders of speciaals voor iemand, dan kan je mij ook een mail sturen en ik denk graag met je mee. Wees welkom en geniet van de mooie stenen!

Heel veel zoek en shop plezier bij Gems by Loes!

 

© 2021 - 2024 Gems by Loes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel