per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 55 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Edelstenen voor kinderen

Van kinds af aan trokken edelstenen mij aan. Altijd even langs een stenenwinkeltje of zo’n kraampje met edelstenen voor kinderen en ringetjes. Het had iets, het trok mij naar zich toe. Nu heb ik zelf een zoontje van 9 jaar en hij is ook altijd op zoek naar stenen. Stenen die we vinden tijdens het wandelen, maar ook edelstenen voor kinderen uit de stenenwinkel. Als we een edelstenenwinkel tegenkomen, wil hij altijd even kijken en lopen we met een steentje voor hem de winkel uit. Hoe leuk is dat! Zijn favorieten edelstenen zijn toch wel amethist en tijgeroog. 

De edelstenen geven kinderen een beschermend gevoel

De edelstenen stopt hij vaak in zijn broekzak en als we ergens heen gaan loopt hij met deze stenen op zak. En dat is nou precies wat de edelstenen voor kinderen doen, ze geven je een goed en beschermend gevoel. Het is de kracht van de edelsteen. 

Edelsteenarmbanden zijn perfect voor kinderen

Daarom heb ik gekozen voor armbanden, deze kunnen kinderen zelf om doen en lekker dragen. Dit is een wat hippere variant dan een steen in je broekzak dragen. En ook niet geheel onbelangrijk, het staat erg cool! Koop een edelsteen sieraad voor je kind en ook voor jezelf en jullie dragen dezelfde. Hoe leuk is dat! 

Welke edelsteen past bij jouw kind?

Als kinderen nog jong zijn is het belangrijk dat je goed weet welke steen geschikt is voor jouw kind. Grote edelstenen zijn voor kleine kinderen nog erg krachtig. Armbanden zijn de ideale oplossing voor kleine kinderen, het zijn kleinere edelstenen, waardoor de kracht van de edelstenen geschikter zijn. Let wel op bij verstikkingsgevaar bij de kleine stenen. Ik adviseer om het edelsteen sieraad alleen onder het toezicht van een volwassenen te dragen. Mocht je specifieke vragen hebben over edelstenen voor kinderen neem dan contact met mij op. 

© 2021 - 2024 Gems by Loes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel