BETAALMETHODE

Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag. Je kan veilig betalen zoals jij dat wil met onderstaande betaalmethode:

IDeal
Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat met jouw betaling. Maar hoe weet je nu zeker of deze goed is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?

  • Check je eigen bankafschriften om te zien of het bedrag is afgeschreven
  • Twijfel je nog steeds? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij  of de betaling goed is doorgekomen.

Weet je eigenlijk al zeker dat je betaling niet goed is doorgekomen? Dan is je bestelling ook niet geplaatst. Dit betekent dat je je bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw een betaling moet uitvoeren.

Hoe werkt betalen via Klarna achteraf betalen?

In het bestelproces selecteer je ‘Klarna achteraf betalen’ als betaalmethode. Er wordt hiervoor een kleine vergoeding van € 1.50,- per bestelling gevraagd. Kies je voor het eerst voor Klarna? Dan maak je een Klarna-account aan, waar je je naam, Factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en Emailadres invult. Bij terugkerende bestellingen vul je enkel je emailadres, telefoonnummer en geboortedatum in bij Klarna (via het online portal of de Klarna-app. Na het voltooien van je bestelling krijg je een email van klarna met een betaalverzoek. Dit bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in je Klarna account. Je kunt vervolgens binnen 30 dagen betalen via het online portal van Klarna of de Klarna app op de manier van jouw voorkeur. Dit geldt voor zowel klanten uit Nederland en België.

Lees hier de Klarna algemene voorwaarden voor Nederland

Lees hier de Klarna algemene voorwaarden voor belgie 

 

© 2021 - 2023 Gems by Loes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel