per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 28 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Edelstenen lamp kopen bij Gems by Loes

Persoonlijk vind ik een edelstenen lamp dé perfecte accessoire maar tevens ook hét perfecte gebruiksvoorwerp dat er is. Een edelstenen lamp is net even wat anders, dan de standaard lamp. De lampen hebben een goede werking op de mens. Zo heeft elke lamp van edelsteen zijn eigen werking. De werking staat beschreven bij het product. Bij elke lamp wordt een armatuur geleverd en gloeilamp. De gloeilamp wordt als extra service bijgeleverd! 

De selenietlamp heeft een beschermende werking

Seleniet 'afkomstig van de Griekse maangodin Selene', heeft een prachtige eigenschap om negatieve energieën te reinigen en schoon te maken. Het voordeel van een selenietlamp is dat je deze nooit zelf hoeft te reinigen of schoon te maken. 

Een selenietlamp is een originieel cadeau om iemand mee te verrassen

Van een edelstenenlamp komt mooi natuurlijk licht af. Het voelt daarom fijn om altijd een lamp van edelsteen aan te hebben. Bij ons thuis brand er altijd wel één. Bij Gems by Loes verkoop ik Selenietlampen en Himalayazout lampen. De meeste mensen kennen de Himalaya zout lamp wel. Kijk daarom ook eens naar de Selenietlamp op deze pagina. Je ziet ze niet veel bij mensen thuis daarom origineel om in huis te hebben of om cadeau te geven aan een ander. Een bijzonder cadeau om iemand mee te verassen of voor jezelf. 

De Himalaya zoutlamp zorgt voor een kalmerende energie

Bij een tekort aan negatieve ionen kun je last krijgen van negatieve gevoelens. Deze edelstenen lamp zorgt juist voor een kalmerende energie om deze gevoelens tegen te gaan. Voor kinderen is een himalayazout nachtlampje ook uitermate geschikt voor het tegengaan van nachtmerries. Een perfecte edelstenen lamp voor in de kinderkamer. De Himalayazout nachtlampje is tevens de favoriet van mijn zoontje en is op deze pagina te koop. 

Himalaya waxinelichthouder

Wie kent ze niet. De leuke sfeer lichtjes van Himalaya zout. De lichtjes zijn te koop in de kleur roze maar ook grijs. Zo kan je ze leuk afwisselen, combineren en neerzetten met andere waxinelichthouders. De lampen van Himalayzout zijn echt een must have. De lamp geeft een mooie zachte gloed maar de lamp straalt ook een fijn behaaglijk gevoel uit.  

De voordelen van een himalaya zoutlamp

Een zoutlamp heeft veel voordelen, daarom hebben steeds meer mensen deze lamp in huis staan. De Himalaya zoutlamp heeft als positief resultaat dat je meer rust in huis zal ervaren. Dit komt doordat een zoutlamp negatieve ionen opwekt als het verwarmd wordt met een kaars of een lamp.  

Wat is een ion?

Een ion is een molecuul die elektrisch geladen is. Een teveel aan positieve ionen in de leefomgeving kan klachten als stress, hoofdpijn, en longproblemen zoals astma en slaapproblemen veroorzaken. Negatieve ionen worden gecreëerd door natuurverschijnselen, zoals een zoutsteen. De Himalaya zoutlamp absorbeert de positieve ionen, waardoor er een betere luchtkwaliteit en zo dus een fijnere leefomgeving ontstaat. 

Een himalaya zoutlamp verwijdert nare geuren in huis

Nare geuren en luchtjes in huis kunnen altijd voorkomen. Een Himalaya zoutlamp verwijdert deze onaangename luchtjes op een natuurlijke manier. Dit zorgt voor meer frisse lucht in huis en creëert daarom een fijnere leefomgeving. 

Het neutraliseert straling

In het dagelijkse leven heeft ieder mens met straling te maken, zowel van mobiele telefoons als televisie, computer en radio. Deze edelstenen lamp neutraliseert deze straling. Een Himalaya zoutlamp of waxinelichthouder kan daarom ook goed geplaatst worden op een kantoor waar veel met computers wordt gewerkt. 

Een Himalaya zoutlamp verhoogd de kwaliteit van slapen

Tot slot is de Himalaya zoutlamp, of het nachtlampje waar ik ook over heb geschreven, ook op het nachtkast te plaatsen. Dit zal de kwaliteit van slapen verbeteren. Positieve ionen verminderen de toevoer van bloed en zuurstof naar de hersenen waardoor je moeite kunt hebben met in- of doorslapen. Je kunt de lamp tijdens het slapen aanhouden, maar je kan ook een paar uur voor het slapen gaan de lamp aanzetten zodat hij vooraf zijn werk kan doen. Je vindt een uniek exemplaar bij Gems by Loes. Mocht je specifieke vragen hebben over een edelstenen lamp neem dan contact op met mij. 

© 2021 - 2024 Gems by Loes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel