Sorteer op

Woestijnroos

Woestijnroos is een super mooi interieur stuk. Maar ook zeer fijn om te gebruiken in een praktijkruimte. De woestijnroos zorgt voor een vredige atmosfeer. Deze mooie "roos' helpt je om je eigen leven te lijden en jezelf niet weg te cijferen. Qua emoties leert de woestijnroos liefde te ontvangen maar ook om te geven en helpt emotionele uitbarstingen te beperken. 

Woestijnroos zuivert de lucht en maakt je rustig. Woestijnroos helpt je om negatieve gedachtes los te laten, beschermt je aura en versterkt je intuïtie.

Woestijnrozen worden gevonden in Tunesië, Algerije (Sahara), Marokko, Lybië, Namibië, Saoudi Arabië en Jordanië. Je hebt dus een mooie "roos" thuis uit één van deze prachtige landen.

Woestijnroos is een aardende steen. De naam verraad zichzelf al, woestijnroos wordt gevormd in de woestijn. Deze mooie ‘roos’ bestaat uit gips en zandkorrels. Deze steen wordt gevormd doordat het water door de enorme hitte droogt en de mineralen overblijven die ervoor zorgt dat er een mooie woestijnroos ontstaat. Woestijnroos is een vorm van seleniet en heeft doordat het qua uiterlijk gelijkenissen heeft van een roos, deze naam gekregen.

 

© 2021 - 2024 Gems by Loes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel